≡ Menu

Info


Een huurdag is een kalenderdag tussen 08.00u en 24.00u. Huurmogelijkheden zijn: per dag, per weekend, per week en per maand *). De tijdsafspraken worden op de huurovereenkomst vermeld.
Op zaterdag en zondag kunnen de auto's alleen per weekend worden gehuurd. Bij huur van een langere periode wordt het maandtarief*) (met korting) berekend.
*) 1 Maand = 28 dagen.
In principe moeten de auto's minimaal 24 uur voor het ingaan van de huur worden gereserveerd.

De huurauto's kunnen alleen in Zutphen worden opgehaald en teruggebracht.

Alle huurprijzen zijn excl. BTW, vermindering eigen risico, evt. schades, (ook lekke banden en kapotte ruiten), brandstof, bekeuringen, (vervoers-)vergunningen e.d.

Alle huurkosten dienen vooruit te worden voldaan. Betalingen zijn alleen met pin mogelijk. De bankrekening waarmee wordt gepind moet op naam van de huurder staan.

De borgsom varieert per auto maar is in de regel minimaal 250,- ; echter nooit lager dan de geschatte huurprijs.

Bij reservering van huurperiodes van 7 dagen of langer en/of langer dan 30 dagen vooruit gereserveerd, dient een aanbetaling van 100,- worden voldaan. Dit bedrag wordt bij het ingaan van de huur met de te betalen borgsom verrekend. Bij reserveringen voor een periode van minder dan 7 dagen en/of korter dan 30 dagen vooruit gereserveerd, is de aanbetaling 50,-.

Bij annulering van de huur wordt deze aanbetaling niet teruggestort (U houdt het wel een jaar lang tegoed als de hele huurperiode naar een andere datum verplaatst wordt). Bij annulering korter dan 30 dagen voor het ingaan van de huur worden de totale huurkosten berekend, tenzij de auto alsnog verhuurd kan worden.
Huurperiodes minder dan 7 dagen vooruit gereserveerd, kunnen tot 24 uur voor het ingaan van de huur zonder kosten geannuleerd worden. *)
*) Bij eventuele nieuwe reisbeperkingen worden deze voorwaarden versoepeld
Online betalingen kunnen evt. ook via Paypal worden gedaan.

Indien er zich een pechgeval voordoet, kan een beroep op de Wegenwacht worden gedaan. Dit geldt ook bij reizen naar het buitenland.
De telefoonnummers van de Alarmcentrale vindt u bij de autopapieren.

De huurder / bestuurder moet minimaal 1 jaar in het bezit van een geldig Europees rijbewijs zijn. Het rijbewijs moet samen met een ander identiteitsbewijs (pas / ID) bij het ingaan van de huur worden getoond (dubbele legitimatie). Bij extra bestuurders blijft de huurder altijd aansprakelijk.

De WA verzekering heeft een maximum dekking van: 2.100.000,- per gebeurtenis. Bij schades en diefstal is de huurder aansprakelijk voor het bedrag welk op de huurovereenkomst als "eigen risico" vermeld staat. Het eigen risico kan worden afgekocht ( niet verplicht). Verlaging van het eigen risico is wel onder voorbehoud van acceptatie en is niet mogelijk voor WA schades en bij diefstal van het voertuig.

Voor WA-schade jegens derden geldt te allen tijde een blijvend eigen risico van 250,-. Schades op delen van het voertuig, hoger dan 2 m. van het grondoppervlak (bovenhoofdse schades), zijn niet verzekerd.

De Casco (All risk) verzekering geldt slechts binnen een beperkt aantal landen van de Europese Unie ( + Zwitserland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk). In Hongarije, Polen, Roemenië en Bulgarije mag U niet met de huurauto komen. Ook niet buiten de Europese Unie.

Een evt. getrokken aanhanger of caravan is niet automatisch via de huurauto verzekerd. Evenmin is schade aan het interieur en de in de auto vervoerde lading verzekerd. Bij onwetmatig en oneigenlijk gebruik en bij gebruik buiten de afgesproken huurperiode is de huurauto niet verzekerd. Schoonmaken van een ernstig vervuild interieur wordt in rekening gebracht.

Verlaging van het eigen risico is onder voorbehoud van acceptatie.

in sommige landen verplichte accessoires (zoals hesjes), worden niet meegeleverd en zijn niet te huur. Die dient u dus zelf aan te schaffen indien nodig.


K v K 08816750
BTW-Id NL001134317B82

Al onze transacties vinden plaats onder de door ons gehanteerde voorwaarden, welke zijn gedeponeerd onder nummer 2270 op 10 februari 1995 bij de Kamer van Koophandel in Zutphen.


BETALINGEN:
/ PAYMENTS:

Voor contante betalingen
kunt U bij ons pinnen
pinnen 
Cash betalingen zijn niet mogelijk.
Payments only with (debit) cards. No cash.

Overschijvingen per bank:
Banktransfers:
  Alle rekeningen t.n.v. Koopman autoverhuur
 • ING:
   IBAN: NL90 INGB 0000 9434 71
    BIC: INGBNL2A
 • Rabo:
   IBAN: NL74 RABO 0386 7966 02
    BIC: RABONL2U
 • ABN Amro:
   IBAN: NL86 ABNA 0486 3436 26
    BIC: ABNANL2A
 • Paypal  


  Openingstijden     Reserveren 24/7

  Mededelingen     F.A.Q    Covid19 

  privacyverklaring


 ≡ Menu