Occasionverhuur  
"Enkele belangrijke wenken" info
  I n f o   p a g i n a
 
 • Een huurdag is een kalenderdag tussen 08.00u en 24.00u. Huurmogelijkheden zijn: per dag, per weekend, per week en per maand*). In het weekend kunnen de auto's alleen per lang of kort weekend worden gehuurd. Bij huur van een langere periode (shortlease) wordt het maandtarief*) (met korting) berekend.
  *) 1 Maand = 28 dagen.

 • In principe moeten de auto's minimaal 24 uur voor het ingaan van de huur worden gereserveerd. De huurauto's kunnen alleen in Zutphen worden opgehaald en teruggebracht. Klik hier voor een reisadvies naar Zutphen

 • De huurprijzen zijn excl. BTW, vermindering eigen risico, evt. schades, (ook lekke banden en kapotte ruiten), brandstof, bekeuringen, (vervoers-)vergunningen e.d. (Zie ook: Verzekering)

 • Alle huurkosten dienen vooruit te worden voldaan. De borgsom varieert per prijsklasse maar is in de regel minimaal 250,- .

 • Bij reservering van huurperiodes van 7 dagen of langer en/of langer dan 30 dagen vooruit gereserveerd, dient een aanbetaling van 100,- worden voldaan. Dit bedrag wordt bij het ingaan van de huur met de te betalen borgsom verrekend. Bij reserveringen voor een periode van minder dan 7 dagen en/of korter dan 30 dagen vooruit gereserveerd, is de aanbetaling € 50,-.

  • Bij annulering van de huur wordt deze aanbetaling niet teruggestort (U houdt het wel een jaar lang tegoed als de hele huurperiode naar een andere datum verplaatst wordt). Bij annulering korter dan 30 dagen voor het ingaan van de huur worden de totale huurkosten berekend, tenzij de auto alsnog verhuurd kan worden. Huurperiodes minder dan 7 dagen vooruit gereserveerd, kunnen tot 24 uur voor het ingaan van de huur zonder kosten geannuleerd worden. *)
   *) Bij eventuele nieuwe reisbeperkingen worden deze voorwaarden versoepeld

 • Betalen van huur en borg kan alleen met pin of creditcard. De bankrekening waarmee wordt gepind moet op naam van de huurder staan. Cash betalingen zijn niet mogelijk. Online betalingen kunnen evt. ook met Paypal worden gedaan. (Zie ook: Betalingen) Voor vooruitbetalingen kunt u eventueel een factuur/huurbevestiging toegestuurd krijgen. Het restbedrag van de borg wordt uitsluitend per bank terugbetaald (binnen 5 werkdagen).

 • Indien er zich een pechgeval voordoet, kan een beroep op de Wegenwacht Wegenwacht worden gedaan, waar alle huurauto's aangemeld zijn. Dit geldt ook bij reizen naar het buitenland.
  De telefoonnummers van de Alarmcentrale vindt u bij de autopapieren.

 • De huurder / bestuurder moet minimaal 1 jaar in het bezit van een geldig Europees rijbewijs zijn. Het rijbewijs moet samen met een ander identiteitsbewijs (pas / ID) bij het ingaan van de huur worden getoond (dubbele legitimatie). Bestuurders woonachtig buiten de Europese Unie moeten naast hun gewone rijbewijs een Internationaal rijbewijs kunnen tonen.
  Geen meerkosten voor extra bestuurder(s). Bij extra bestuurders blijft de huurder altijd aansprakelijk.

 • De WA verzekering heeft een maximum dekking van  2.100.000,- per gebeurtenis. De verzekeringskosten zijn bij de huurprijs inbegrepen. Bij schades of diefstal is de huurder aansprakelijk voor het bedrag welk op de huurovereenkomst als "eigen risico" vermeld staat. Het eigen risico kan worden afgekocht (niet verplicht). Verlaging van het eigen risico is wel onder voorbehoud van acceptatie en is niet mogelijk voor WA schades en bij diefstal van het voertuig.Schades op delen van het voertuig, hoger dan 2 m. van het grondoppervlak (bovenhoofdse schades), zijn niet verzekerd.(Zie ook: Verzekering)

 • De Casco (All risk) verzekering geldt slechts binnen een beperkt aantal landen van de Europese Unie ( + Zwitserland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk). In Hongarije, Polen, Roemenië en Bulgarije mag U niet met de huurauto komen. Ook niet buiten de Europese Unie. Klik hier voor een overzicht van een aantal landen .

 • Aan auto's met trekhaak mogen alleen bagagewagens of fietsdragers worden gekoppeld; geen caravans of tandemassers. Een evt. getrokken aanhanger of caravan is niet automatisch via de huurauto verzekerd. Evenmin is schade aan het interieur, (bijgehuurde) accessoires en de in de auto vervoerde lading verzekerd. Bij onwetmatig en oneigenlijk gebruik en bij gebruik buiten de afgesproken huurperiode is de huurauto niet verzekerd. De auto's zijn rookvrij. Schoonmaken van een ernstig vervuild interieur wordt in rekening gebracht. (Zie ook: Verzekering)

 • in sommige landen verplichte accessoires (zoals hesjes), worden niet meegeleverd en zijn niet te huur. Die dient u dus zelf aan te schaffen indien nodig.

 • Al onze transacties vinden plaats onder de door ons gehanteerde voorwaarden, welke zijn gedeponeerd onder nummer 2270 op 10 februari 1995 bij de Kamer van Koophandel in Zutphen.

Afdrukken
PDF

Informeren of reserveren?

 

Naar boven 

  

Butterfly Automations