Occasionverhuur = duurzaam autogebruik
  Verhuur van personenauto's tegen zeer voordelige voorwaarden
 

De personenauto's in de klasse Occasion-verhuur zijn nette gebruikte auto's. Uiteraard zijn de auto's uitstekend onderhouden en volkomen betrouwbaar. Maar omdat de modellen en uitvoering hiervan niet meer helemaal up to date zijn worden deze auto's voor uiterst aantrekkelijke tarieven verhuurd. Geen abonnementen of andere vaste kosten. U huurt en betaalt alleen de dagen wanneer u een auto echt nodig hebt. Er zijn diverse merken en modellen voor verhuur beschikbaar.

Hoewel dus niet nieuw, zijn alle auto's gewoon geschikt voor al uw privé-, zaken- en vakantiereizen. Een paar weken naar Portugal deze zomer? Geen probleem. Met alle auto's worden regelmatig proefritten gemaakt en controles worden na elke huurperiode uitgevoerd. Mocht er zich onverhoopt toch een pechgeval voordoen, dan kan een beroep op de ANWB Wegenwacht worden gedaan, waar alle huurauto's aangemeld zijn. Dit geldt ook bij reizen naar het buitenland.   Klik hier voor een overzicht van de landen waar u naar toe mag reizen .

Alle auto's zijn rookvrij en een aantal is voorzien van een trekhaak om b.v. een boedelbak mee te vervoeren (caravans zijn niet toegestaan) of een fietsenrek mee te nemen. Het aanbod varieert regelmatig. Op de autolijst kunt u zien welke mogelijkheden er zijn. De auto's worden in drie prijsklassen verhuurd: compact, 5 persoons en stationcars. De meeste auto's zijn handgeschakeld - automaat beperkt beschikbaar - en rijden op benzine. Bestelauto's en personenbusjes worden niet in deze klasse verhuurd.
Wel even reserveren (ten minste 1 dag voor het ingaan van de huur).

AfdrukkenPDF